Starity

Demi Lovatónak csapja a szelet Neymár?

2017. július 29. 13:01   |   Szerző: Kiiaraaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik a két fiatal között több is kibontakozóban van, mint puszta barátság.

hirdetés
Demi Lovatónak csapja a szelet Neymár?
Fotó: 101 Great Goals

A világhírű focicsapat az FC Barcelona a szombati felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a Juventust az Egyesült Államokban. A meccsen természetesen Demi is tiszteletét tette, aki Barca-mezben látogatott ki a zebrák elleni meccsre ,majd a mérkőzés után a brazil csillaggal távozott a stadionból.

Ha ez nem adna elég okot arra, hogy arra gyanakodjunk, hogy a gyönyörű énekesnő és a tehetséges focista között kezd kialakulni valami, meg kell említenünk azt a nemrégiben készült videót, amiben Neymár Miss Lovato legújabb slágerét, a Sorry not Sorryt énekli nagy átéléssel.

Mi nem lepődnénk meg, ha hamarosan hivatalosan is együtt látnánk őket, ugyanis a két fiatal jelenleg a szinglik táborát erősíti.N ey nemrég szakított a modell Bruna Marquezzal, Demi pedig szintén pontott tett a sportoló Guilherme ''Bomba'' Vasconcelosszaval való kapcsolata végére, akivel 2016 vége felé kezdett randizni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek