Starity

Csak úgy ragyog az énekesnő! Rihanna szexivé tette a pluszkilóit – fotók

2017. július 26. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő remek példa a fiatal lányok számára: szókimondó, őszinte, fontos számára az oktatás és az egészséges testkép mellett is kiáll.

hirdetés

A mai generációnak, főleg fiatal lányainak, könnyedén torzulhat az önképe, miközben a hírhedt Instagram-modellek feedjét görgeti. Egy hétköznapi csaj teste messze áll az ott felfestett, „normális” képtől, és mire már észrevennék, beleivódik az agyunkba, hogy velünk van gond.

Rihanna mindig nagyon karcsú volt, ami elmondása szerint zavarta őt

Rihanna, mint írtuk, felszedett magára pár kilót és jobban érzi magát, mint valaha! Az énekesnő elmondta, hogy örül, hogy végre egészséges súlyt tudhat magáénak és visszakapta cicijét és popsiját is.

A barbadosi csillag legutóbb néhány nagyobb ország politikusával vette fel a kapcsolatot, hogy az oktatásban reformokat érhessen el, kitüntették a Harvardon jótékonysági munkájáért is, szemtelenül őszinte és még az egészséges, normális testképet is népszerűsíti. Ezek mind fantasztikus példaképpé teszik.

Idén jutott ideje némi pihenésre, és meg is combosodott az énekesnő, hangsúlyozva, teljesen normális, hétköznapi a teste most

Minden a kisugárzáson múlik: Riri megmutatja, az is szexi, ha van rajtad mit fogni, sőt, egyszerűen ragyog az énekesnő! Mi pedig nem is örülhetnénk jobban a boldogságának, hiszen minden test gyönyörű, ha szeretve van!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek