Starity

Gyerekként pornóval kereste meg a zsebpénzét Robert Pattinson

2017. július 26. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat sztárja ma már nem büszke arra, hogy kölyökként miből vehette meg magának mindazt, amire vágyott.

hirdetés

Robert Pattinson tegnap a Sirius XM-nél, Howard Stern műsorában vendégeskedett, ahol lerántotta a leplet egyik olyan titkáról, amit csak kevesen tudnak róla, nevezetesen, hogy gyerekként pornóval kereste a zsebpénzét.

Igazából még sosem beszéltem erről ezelőtt. Gyerekkoromban pornómagazinokat loptam és eladtam őket a suliban. Bár senki nem tudta, mit kezdjen velük, én egy csomó pénzt kerestem az üzleten. Bementem a boltba, elemeltem egy vagy két magazint és aztán betettem őket a táskámba. Az iskolai egyenruhámban voltam, kissé rizikós volt a dolog. A végére már olyan beképzelt lettem, hogy az egész állványt lepakoltam

– elevenítette fel Rob, aki saját bevallása szerint egyszer le is bukott.

Emlékszem, egyszer rám kiabált a boltban dolgozó srác. A haverjaim elszaladtak, én meg megfordultam, hogy Mi van?, és pont belebotlottam a boltosba. Akkor még csak be sem cipzároztam a hátizsákomat, a srác kiemelte belőle a lapokat, én meg csak álltam ott megalázottan, miközben felháborodott tekintettel meredtek rám a vásárlók.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek