Starity

Dylan O'Brien elzárkózik a Teen Wolf-rebootban való szerepléstől

2017. július 26. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves sorozatsztár köszöni szépen, de ő már nem kér a továbbiakban a Teen Wolfból.

hirdetés

Bár már a forgatás rég véget ért, a tévénézőkre még mindig vár tíz epizód a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat hatodik és egyben utolsó évadából. A sorozat elképesztő sikerének hatására az azt sugárzó MTV nemrég úgy döntött, rebootot készít a történetből egy megújult stábbal, amiben reményeik szerint a régi szereplők közül is felbukkannak páran kedvcsinálónak, ám ha valakinek a cameójára nem számíthatunk, az Dylan O'Brien.

Még semmit nem hallottam erről a dologról, de azt garantálhatom, hogy én valószínűleg nem leszek benne. Stiles karaktere nagyon fontos volt számomra, de már az sem szerepelt a terveim között, hogy visszatérek a bőrében az utolsó tíz részben. Eredetileg nem is lett volna módom szerepelni az utolsó epizódokban, és nem is szerződtem le rájuk. Persze klassz volt, hogy mégis találtunk rá pár hetet, hogy beugorjak, amikor otthon voltam, így büszke is vagyok, hogy meg tudtam csinálni, mert már a kezdetektől részese voltam a műsornak. Ez volt az első szerepem, így nagyon nehéz lett volna nem részt venni valamiben, ami akkor még ment

– magyarázta az ET-nek a színész. (Védelmében legyen szólva: rengeteg szereppel bombázzák folyamatosan, így nem is lenne módja szerepelni a rebootban.) Dylan kollégája, Tyler Posey ezzel szemben úgy nyilatkozott, hogy ő boldogan lenne főszereplő a széria rebootjában is.

Nem csak szerepelnék benne, főszereplő akarok lenni! Imádom a Teen Wolfot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek