Starity

Házasodni készül Colton Haynes?

2017. július 26. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf sztárja olyan bejegyzést tett közzé az Instagramon, ami miatt joggal gyanakszunk arra, hogy párjával valami nagy eseményre készülnek.

hirdetés

Colton Haynes és párja, Jeff Leatham nemrég utóbbi unokaöccsének esküvőjén vettek részt, most azonban már minden bizonnyal saját lakodalmuk ünneplésére készülnek – legalábbis erre utal a színész az Instagramon közzétett posztja, melyen egy elegáns Louis Vuitton-öltönyt próbál.

Különleges ruhaigazítás a férfivel magával. @mrkimjones @louisvuitton Nagyon izgatott vagyok @jeffleatham

– írta a felvétel mellé.

Rajongói természetesen rögtön arra gondoltak, mint mi, hogy a nagy esemény a sztárpár esküvője lesz, ám Colton se meg nem erősítette, se meg nem cáfolta azt, hogy ez így is lenne.

Jeff egyébként márciusban kérte meg Colton kezét, aki rögtön igent mondott neki, két hónappal később pedig ő húzott gyűrűt kedvese ujjára szerelme zálógaként.

Nem vagyok jó a szervezésben, nem is akarom kivenni belőle a részem, így az esküvő megszervezését teljes egészében Jeffre bíztam. Ő a legjobb ebben! Három napja fejezett be egy esküvői munkát, ami élete eddigi legnagyobb kihívását jelentette

nyilatkozta múlt hónapban Haynes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek