Starity

Plágium miatt pert indítottak Kim Kardashian ellen

2017. július 26. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy dán sminkes beperelte a Keeping Up With The Kardashians sztárját annak sminkkolekciója miatt.

hirdetés

Kim Kardashian egy hónappal ezelőtt indította hódító útjára KKW Beauty nevet viselő sminkkollekcióját, melynek termékeit percek alatt elkapkodták, ő pedig egy vagyont keresett vele. Ezt a sikert azonban nem mindenki nézte jó szemmel – Kirsten Kjaer Weis sminkes például egyenesen perre vitte a sorozatsztárt, mondván, hogy Kim brandjének logója nagyon hasonlít a sajátjáéra.

Kirsten termékei fekete, fehér és ezüst színekkel operálnak, ezzel szemben Kim inkább a letisztult, nude árnyalatok híve a csomagolás területén is, így külsőre könnyűszerrel megkülönböztethető a két márka. Igaz ugyan, hogy a betűk azonosak, ám aki tudja, mit keres, az játszi könnyedséggel megkülönböztetheti a két különböző betűtípust és külcsínt egymástól.

Kirsten egyébként kártérítést követel Kimtől, noha a tévésztár ügyvédekből álló csapata már előzetesen utánajárt annak, hogy foglalt-e a használni kívánt márkanév és van-e hasonló a piacon, de mivel szilárd meggyőződéssel állították, hogy nem áll semmi a KKW Beauty elindításának útjában, így Kanye West neje nyugodt szívvel dobta piacra termékeit. A kérdés az, jól tette-e, illetve megúszhatja-e a dolgot vagy peren kívül megegyezik Kirstennel? Ez egyelőre a jövő zenéje...

Nem nehéz megkülönböztetni a két márkát.

via Daily Mail, TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek