Starity

Vanessa Morgan szerepet kapott a Riverdale-ben

2017. július 28. 17:05   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírunk, a gyerekcsősz sztárja a The CW nagy sikerű sorozatában, a Riverdale-ben kapott szerepet.

hirdetés
Vanessa Morgan szerepet kapott a Riverdale-ben
Fotó: Comic Book

Vanessa Morgan leginkább a Disney képernyőjéről lehet ismerős, hiszen olyan népszerű sorozatokban és filmekben tűnt fel, mint a Harriet, a kém: Blogháborúk, a Zsenipalánták és a Vámpírunk, a gyerekcsősz. A kanadai színésznő most ismét egy sikeres sorozatban, a Riverdale-ben bizonyíthat ősztől. 

Vanessa még tavaly jelentkezett a Riverdale meghallgatására, és egyből beleszerettek, azonban akkor nem találtak neki megfelelő szerepet. A sorozat írója viszont megígérte neki, hogy ettől az évtől már biztosan tagja lesz a Riverdale stábjának, és ez így is történt. Egy biszexuális lány, Toni Topaz bőrébe bújik majd, aki a Southside Serpentek tagja lesz. A lány nagy bizonyossággal veszélyt jelent majd Betty és Jughead kapcsolatára is.

Ő mindig is egy nagyon-nagyon élénk, izgalmas és kicsit zavaró volt. A Riverdale-beli változata a Southside Gimi tanulója. A Southside Serpentek tagja lesz, valamint barátja és bizalmasa Jughead Jonesnak

– írta le a karaktert a sorozat írója, Roberto Aguirre-Sacasa.

Roberto azt is elmondta, hogy Toni a képregényekhez hűen, a már védjegyévé vált rózsaszín hajjal fog feltűnni a képernyőn is. És arra a kérdésre, hogy milyen hatással is lesz a Bughead párosra, így válaszolt:

Bughead egy nagyon erős, tagadhatatlan és epikus páros, de tudod, hogy még a legepikusabb románcoknak is megvannak a maguk bajaik – és néha a bajt egy harmadik fél okozza. Szóval igen, elképzelhető, hogy Toni tesztelni fogja Bughead határait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek