Starity

Kendra Wilkinson: „A szex mindent jobbá tesz”

2017. július 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy-villa lányai sztárja egész életét a nyilvánosság előtt élte, most pedig még hálószobatitkaiba is bepillantást engedett.

hirdetés

Kendra Wilkinson 2009 júniusában ment hozzá Hank Basketthez, most azonban elfoglaltságaik miatt külön élnek – Kendra Las Vegasban, Hank Los Angelesben –, de persze igyekszenek ébren tartani szerelmük lángját, aminek mikéntjéről a szőkeség az E! Online-nak vallott.

Nyolc éve vagyunk házasok, így most a kommunikáción múlik, hogy erős maradjon a kapcsolatunk. Ha őszinte akarok lenni veled, akkor eleinte gyengén ment. Nekem hiányzott az otthonom, Hanknek pedig én. Olyan volt, mintha egy detoxon mennénk végig, hiszen azelőtt a nap minden percét együtt töltöttük... most, hogy távol vagyunk, nehéz és nagyon intenzív a kapcsolatunk. Még csak most kezdjük felfedezni ebben a helyzetben, hová tart az utunk

– magyarázta Kendra, aki bevallotta: egy vita után, félúton hazafelé estek egymásnak Hankkel és a lepedőakrobatika megoldotta a dolgokat.

Minél inkább veszekedni akarok veled, annál több szexre van szükségem. A szex mindent jobbá tesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek