Starity

Egymáshoz illő tetoválást csináltatott Louis Tomlinson és Eleanor Calder

2017. július 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta a két fiatal visszatalált egymáshoz, egyre komolyabbra fordul kapcsolatuk.

hirdetés

A se veled, se nélküled viszony odáig vezetett, hogy két év különlét után Louis Tomlinson és Eleanor Calder úgy döntött, mégis megpróbálják újra. A fiatalokat 2011-ben Harry Styles mutatta be egymásnak, a barátságból pedig szerelem szövődött, ám 2015-ben szakítottak egymással. Ezt követően eseménydús időszak következett Louis életében: Briana Jungwirth-nek köszönhetően apává vált, a One Direction tagjai szétszéledtek és megkezdte szólóénekesi karrierjét.

Úgy tűnik, a hosszú szünet jót tett a szerelmeseknek, hiszen idősebben, komolyabban, némi tapasztalattal a hátuk mögött indultak neki újra a viszonynak, ami most szorosabb, mint korábban valaha! Louis és Eleanor a minap ráadásul közös tetoválást is csináltatott, melyet a lesifotósok lepleztek le: Louis bal keze hüvelykujjának tövébe egy „E” betű került, Eleanor pedig egy „L” betűt varratott bal kezének gyűrűsujjára.

Fotók: BACKGRID

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek