Starity

Kiderült, mikor kerül leghamarabb képernyőre a Trónok harca első spinoffja

2017. július 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki hitte volna, hogy ekkora sikere lesz a Trónok harca adaptációnak? A sorozat jövőre véget ért, ám nem érdemes lógatni az orrunkat, ugyanis négy testvérsorozat van tervben, melyek által tovább élhet a franchise.

hirdetés

Ha azonban arra számítasz, hogy rögtön az eredeti sorozat után képernyőre kerül az utánpótlás, akkor el kell szomorítsunk: nem így lesz. Casey Bloys, az HBO programigazgatója tegnap, a nyári sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozta, hogy legalább egy év szünet következik a Trónok harca fináléja után.

Fotó: HBO

A Trónok harca élvez elsőszámú prioritást, addig nem is akarok foglalkozni a spinoff-fal, nehogy megzavarjon vagy elvonja a figyelmemet. Először annak utolsó évada jön, és úgy vélem, körülbelül egy évvel azelőtt, hogy bármi más képernyőre kerülne. Nem akarom, hogy valami magára vonja a figyelmet a Trónok harcáról, aminek fináléja véleményem szerint epikus lesz és csodálatos. Jobb ezeket a testvérsorozatokat elkülöníteni egymástól

– nyilatkozta Bloys, aki megerősítette, hogy négy spinoff sorozat van tervben, ám ezek egyikének sem az eredeti sorozat szereplői állnak középpontjában.

Még nem láttam belőlük semmit. A Trónok harca magasra tette a lécet a minősége nyomán, így szerencsések leszünk, ha a testvérsorozatok bármelyike megüti a mércét. Reménykedünk benne. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek