Starity

Anne Hathaway keltheti életre Barbie-t

2017. július 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még sincs sokunk aggódni! Barbie megállíthatatlanul tör előre, hogy ismét mozivászonra kerüljön.

hirdetés

Barbie-ról már számtalan animációs alkotás született, ám arra eddig nem volt példa, hogy egy élőszereplős alkotás keretein belül elevenedjen meg története a mozivásznakon. A kislányok kedvenc babája azonban hamarosan életre kel, hogy egy tanító célzatú történet nyomán helyrebillentse rajongói önbizalmát.

Tavaly decemberben még az a hír járta, hogy Amy Schumer bújik a történetben tökéletlenségében tökéletes karakter bőrébe, de a színésznő három hónap múlva egyéb elfoglaltságai miatt visszalépett a szereptől.

Sajnos mégsem tudom vállalni Barbie életre keltését ütemezési problémák miatt. A film sokat ígér, a Sony és a Mattel pedig remek partnerek. Nagyon elszomorít, hogy így alakult a dolog, de előre nézek és alig várom, hogy viszontlássam Barbie-t a mozikban

– nyilatkozta Amy.

Most úgy tűnik, a színésznő távozásától függetlenül is tető alá hozza a Sony és a Mattel a projektet, és épp Amy volt az, aki fellibbentette a fátylat arról, ki is válthatja őt Barbie szerepében: Anne Hathaway!

Hathaway smathaway. Csak viccelek! Ő tökéletes, alig várom, hogy lássam!

– írta az Instagramon, az érintett azonban egyelőre nem reagált a filmben való főszerepléséről szóló pletykákra.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek