Starity

Keke Palmer szerint Kylie Jenner rossz példát mutat

2017. július 28. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Scream Queens sztárja ugyan nem Kylie-t hibáztatja, amiért eltorzult társadalomban élünk, de úgy érzi, ő is hozzájárul ahhoz, hogy a fiataloknak a béka feneke alatt van az önbizalma.

hirdetés

Keke Palmer egy friss interjúban ismét felhozta a témát, hogy véleménye szerint Kylie Jenner a körülmények és a társadalom áldozata, aki annak idején azért feküdt kés alá, mert csúnyának titulálták, pedig ő szép szeretett volna lenni, mint a testvérei.

A Kardashian-féle felfogás szerint tökéletesnek kell láttatnom magam, és olyan nővé kell válnom, aki megtestesíti mindazt, amit egy férfi szerethet. És ha már eleget tettem az elvárásoknak, senki sem bánthat többé. Ha kifejezetten Kylie-ra asszociálunk ebben az ügyben, láthatjuk, hogy ő csak egy fiatal lány, aki gyerekkora óta a televíziók képernyőjén van, és lényegében mindenki azt sulykolta belé, hogy ő ronda... a család fekete báránya, a ronda lány, így mindent megtett annak érdekében, hogy szépnek lássák. Ami még ennél is durvább, hogy pont ezért szeretik őt. Érdekesnek tartom, hogy épp ez van a generációm előtt – azt mutatjuk a fiatal lányoknak és fiúknak, hogy ha azzá válsz, amit a társadalom elvár tőled, nemcsak megdicsérnek majd érte, hanem pénzt is kereshetsz vele. Jövedelmezőnek lesz másnak mutatni magad, mint aki igazából vagy

– háborgott Keke.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek