Starity

Augusztus 10-én elszabadulnak az anyák

2017. július 28. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban augusztus 10-én kerül a mozikba Alethea Jones vígjátéka, az Anyák elszabadulva.

hirdetés

Anyának lenni bizony nem könnyű, hiszen az ember napja másból sem áll ki a munka és a háztartás vezetése mellett, mint a gyereknevelésből. Az Anyák elszabadulva főszerepében négy, egymástól merőben eltérő édesanya látható, akikben első ránézésre legfeljebb annyi közös van, hogy ugyanoda járatják iskolába a gyerekeiket. A négy nő úgy dönt, összerittyentenek egy csajos estét, csak ők, a férjek és gyerekek nélkül, ám mire észbe kapnak, addigra lecsúszott néhány feles, az est végére pedig rájönnek: több közös van bennük, mint azt elsőre gondolták volna...

A film forgatókönyvét Julie Rudd írta, a direktori székben pedig az az Aletha Jones ült, aki a hírek szerint a készülőben lévő, élőszereplős Barbie-filmet is rendezi. A főszerepekben Katie Aseltont, Toni Collette-et, Bridget Everettet, Molly Shannont, Adam Scottot, Rob Huebelt, Paul Rustot és a Maroon 5 éléről ismert Adam Levine-t láthatjuk.

A film megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek