Starity

Megszólalt Chester Bennington özvegye: „Hogy lépjek tovább?”

2017. július 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű Talinda épp nyolc napja veszítette el szeretett férjét, gyermekei édesapját.

hirdetés

Chester Bennington, a Linkin Park énekese július 20-án öngyilkos lett. Halála az egész világot ledöbbentette, zenésztársai és családja pedig érthető módon még mindig nem tértek napirendre a történtek felett. Talán nem is fognak egyhamar – legalábbis erre következtetünk Chester özvegyének, Talinda Benningtonnak közleményéből, melyet az E! Online-hoz juttatott el.

Egy héttel ezelőtt elveszítettem a lelki társamat, a gyermekeim pedig a hősüket – az apukájukat. Az életünk olyan volt, mint egy tündérmese, ami mostanra egy beteg Shakespeare-szerű tragédiába torkollott. Hogyan lépjek tovább? Miképp szedjem össze darabokra hullt lelkemet? Az egyetlen válasz, amit ismerek, hogy fel kell nevelnem a kicsikéinket minden csepp szeretetemet latba véve, ami még maradt

– írta Talinda.

Szeretném, ha a közösség és a rajongók tudnák: érezzük a szereteteteket és a veszteségeteket is. A gyerekeim még olyan fiatalok ahhoz, hogy elveszítsék az apjukat, de tudom, hogy ti mind segítetek abban, hogy az emléke fennmaradjon. Chester egy ragyogó, szerethető lélek volt angyali hanggal. Most fájdalmaitól megszabadulva énekli a dalait mindannyiunk szívében. Talán Isten megáld minket és egymás mellé állít minket a fájdalom órájában. Chester biztosan ezt szeretné, hogy tegyük. Nyugodj békében, szerelmem!

Chester és Talinda egyébként 2006-ban kötöttek házasságot, kapcsolatukból pedig három gyermek született. Az énekes ezen túl három további nagyobb gyermek édesapja, akik Elka Brandhez és Samantha Marie Olithoz fűződő viszonyából születtek. Miután a frontember elhunyt, zenekara, a Linkin Park lemondta küszöbön álló turnéját.

A szívünk összetört. A gyász és a tagadás sokkhulláma még most is végigsöpör a családunkon, ahogy igyekszünk napirendre térni a történtek felett. Sokakat megérintettél, talán többeket is, mint gondoltad volna. Az elmúlt néhány napban tanúi voltunk a túláradó szeretetnek és támogatásnak, ami a nyilvánosságtól és privát ismerősöktől érkezett a világ minden tájáról

– írták a még megmaradt tagok.

Igyekszünk emlékeztetni magunkat arra, hogy a démonok, akik elragadtak téged tőlünk, mindig részei voltak a paklinak. Végtére is úgy énekeltél róluk, hogy már első hallásra magadba bolondítottál mindenkit. Félelmet nem ismerve tetted őket a kirakatba, összehoztál minket és megtanítottad nekünk, hogyan legyünk még emberibbek. Neked volt a legnagyobb szíved, és sikerült ezt a testeden kívül hordanod. A zenekészítés és -előadás iránti szerelmünk kiolthatatlan. Bár nem tudjuk, mit hoz számunkra a jövő, de azzal tisztában vagyunk, hogy mindannyiunk életét jobbá tetted. Köszönjük neked ezt az ajándékot! Szeretünk téged és nagyon hiányzol nekünk!

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek