Starity

Rihanna sokkal magabiztosabbnak érzi magát pluszkilóival, mint azelőtt

2017. július 29. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi énekesnő ugyan felszedett pár kilót, ám ez egyáltalán nem zavarja őt, sőt büszkén mutatja kerekedő domborulatait.

hirdetés

Rihanna valósággal ragyogott a Valerian és az ezer bolygó városa című film párizsi premierjén kedden, az általa viselt kreáció útján pedig ízléses formában tette közszemlére alakját. Míg a legtöbben pánikba esnek, ha felszalad rájuk egy-két pluszkiló, addig RiRi büszkén viseli őket, és állítólag sokkal magabiztosabbnak érzi magát általuk.

Rihanna boldog. Szexibbnek és magabiztosabbnak érzi magát új domborulatai nyomán, mint valaha! Úgy érzi, mesésen fest és ezen senki kedvéért nem fog változtatni. Mindig olyan férfit szeretett volna az oldalán tudni, aki tudja kezelni őt és nem félemlíti meg a nőiessége. Nem fog megváltozni egyetlen pasi kedvéért sem. Olyasvalakire vágyik, aki képes kezelni mindazt, amit ő letesz az asztalra

– nyilatkozta egy, az énekesnőhöz álló forrás.

Rihannára egyébként nemrég rátalált a szerelem a Toyota szaúdi örökösének, Hassan Jameelnek az oldalán, akivel úgy egy hónapja randevúzik és aki olyannak szereti őt, amilyen.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek