Starity

Angelina Jolie nagyon sajnálja, hogy zátonyra futott a házassága Brad Pittel

2017. július 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségtelen, hogy Angie és Brad volt az egyik legnépszerűbb sztárpár Hollywoodban, így mindketten sajnálják, hogy végül nem sikerült megtartaniuk egymást.

hirdetés

Már lassan egy éve annak, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet férje, Brad Pitt ellen. Az egykori szerelmesek kapcsolata ezt követően még jobban megromlott, majd tisztázták viszonyukat és végül képesek voltak barátokként túllépni a történteken. Mindazonáltal Angie-t nagyon bántja, hogy nem sikerült jól a házasság, de ennek ellenére is mindig szeretni fogja Bradet.

Túl sok víz lefolyt már a Dunán ahhoz, hogy Angelina egyáltalán fontolóra vegye, hogy újra összejöjjön Braddel. A bizalom odalett és mindkét féltől elhangzottak olyan dolgok, amiket sosem lehet teljesen elfelejteni. Angelinának ellentétes érzései vannak Brad irányába. Bizonyos módon mindig szeretni fogja őt, hiszen Brad a gyermekei apja, de még mindig sok düh van benne iránta

– nyilatkozta egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Bradnek és Angelinának sok gondja volt, ezek vezettek a szakításhoz. Eltávolodtak egymástól, mindketten mást akartak az élettől, a repülőgépes incidens pedig már csak hab volt a tortán. Bár Brad felhagyott az italozással, Angelinának egyetlen része sem kívánja a békülést. Nagyon szomorú, amiért zátonyra futott a házasság, ugyanakkor sosem érezte még olyan erősnek magát mint most, hogy a saját útját játja. Elkötelezte magát emellett, hogy egyedülálló édesanya lesz, aki minden energiáját a gyereknevelésre összpontosítja és eleget tesz humanitárius kötelezettségeinek. Boldog, amiért szingli és nem vágyik arra, hogy egy férfi elvonja a figyelmét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek