Starity

Szeret? Nem szeret? A válasz a részletekben rejlik!

2017. július 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alábbi képek alapján segítünk eldönteni, hogy vajon a kedvesed szeret-e téged vagy nem. Lássuk az árulkodó jeleket!

hirdetés

Tiszteli a szüleidet

NEM SZERET „Meg kell látogatnom anyukámat, hogy segítsek neki a felújítással.” „Minden hétvégén mész. Nem tudja megcsinálni ő maga?” I SZERET „Meg kell látogatnom anyukámat, hogy segítsek neki a felújítással.” „Szeretnéd, ha együtt mennénk?”

Nem szégyell téged akkor sem, ha cikin viselkedsz

NEM SZERET „Borzasztóan táncolsz. Elég legyen!” I SZERET

Támogat téged

NEM SZERET „Ma a főnököm...” „Elég legyen a panaszkodásból! A munka mindenkinek kemény.” I SZERET „Nehéz napom volt...” „Szerencsére vége.”

Tiszteletben tartja a véleményed, még ha az az ellentéte is az övének

NEM SZERET „Ez a film unalmas volt.” „Nem tudsz te semmit a moziról!” I SZERET „Ez a film unalmas volt.” „Hmmm, nekem tetszett.”

Nem beszél ki a hátad mögött

NEM SZERET „Megteszek érte mindent, de még virágot sem hoz soha.” I SZERET „Persze, néha összekapunk, de melyik pár nem? Aztán viszont gyorsan kibékülünk...”

Nem köti a nyilvánosság orrára a köztetek lévő frusztrációt

NEM SZERET „Bocs, hogy késtünk. Jennek három órába telt, hogy elkészüljön.” „Te voltál az, aki elaludt! Ezért késtünk el.” I SZERET „Bocs, hogy késtünk. Jennek három órába telt, hogy elkészüljön.” „Olyan sokáig tartott, hogy kiválasszam a ruhát, hogy Briant elnyomta az álom.”

Törődik az egészségeddel és a jólléteddel

NEM SZERET „Nem volt időm vacsit csinálni. Rendelj magadnak egy pizzát!” I SZERET „Nem volt időm vacsit csinálni. Főzünk valami könnyűt együtt?”

Megérti a vicceidet és tud is nevetni rajtuk

NEM SZERET „Pontosan így. El tudod ezt képzelni?” „És szerinted ez vicces?” I SZERET „És akkor kitörtem!”

Odafigyel, amikor olyasvalamiről beszélsz, ami fontos neked

NEM SZERET „És az ügyfél...” „Jól leszel! Találd ki mi volt velem ma a munkában!” I SZERET „Az ügyfél nehézkes, nem tetszik neki a készlet és várni sem hajlandó.”

Odafigyel az érdeklődési körödre, hogy jobban megismerjen

NEM SZERET „Menjünk síelni!” „Nem, inkább itthon maradok!” I SZERET „Szóval megyünk?” „Még sosem síeltem ezelőtt. Megtanítanál?”

Hisz benned

NEM SZERET „Ez egy igazán sikeres ember autója.” I SZERET „Már most is sokat elértél. Pár éven belül nekünk is lehet egy klassz kocsink.”

Biztat, hogy menj az álmaid után és nem csak a pénz érdekli

NEM SZERET „Nézd, az autómosó vesz fel embert. Így talán tudnánk félretenni a nyaralásra.” I SZERET „Nézd csak, ingyenes programozó tanfolyam! Mindig is ezt akartál tanulni!”

via Bright Side

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek