Starity

Közös tetoválást csináltatott Macaulay Culkin és Paris Jackson

2017. július 31. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akik követik Michael Jackson lányát a közösségi oldalakon, azoknak minden bizonnyal feltűnt, hogy a szőke szépség feltűnően sok időt tölt a Reszkessetek, betörők! sztárjával, ám tévednek, akik azt hiszik, romantikus jellegű a kapcsolatuk.

hirdetés

A két fiatal ugyanis már-már rokoni kapcsolatban állnak egymással – Macaulay Culkin a választott keresztapja Paris Jacksonnak, és mint ilyen, igyekszik sok időt együtt tölteni a lánnyal. Nagyon közel állnak egymáshoz, és a jelentős korkülönbség ellenére sokat buliznak együtt. Legutóbb azonban nem egy partira, hanem a tetoválószalonba vették útjukat, ahol közös tetoválást csináltattak egymás iránti szeretetük jeléül.

A két fiatal a Nyugat-Hollywoodban található Tattoo Mania szalonban tetováltatott – egy-egy kanalat varrattak alkarjukra. Hogy az ábrának pontosan milyen jelentése van, azt csak ők tudják, ám Paris nem sokkal a tetoválások elkészülte után megmutatta az Instagramon a remekműveket.

Fotó: Instagram (Story) / Paris Jackson

Macaulay egyébként nagyon jó barátságot ápolt Paris édesapjával, a popkirályként is emlegetett Michael Jacksonnal, még a zenész 1991-es Black or White videoklipjében is feltűnt annak idején. Gyerekkorában sokat vendégeskedett Michael Neverland Ranch birtokán a családjával, így több szál fűzi a híres famíliához.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek