Starity

Savanyú a szőlő? Perrie Edwards beszólt exének

2017. július 31. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ember azt hinné, két év távlatából az énekesnő már el is felejtette ex-vőlegényét, ám ez nem így van.

hirdetés

Bár a hírek szerint Perrie Edwards boldog párkapcsolatban él Alex Oxlade-Chamberlain focistával, ám minden jel arra utal, hogy még mindig élénken él az emlékeiben exe, Zayn Malik, aki két évvel ezelőtt szakított vele minden előzetes figyelmeztetés nélkül. A Pillowtalk énekese ráadásul pár hét után túllépett a szakításon és Gigi Hadiddel kezdett randevúzni, akivel azóta is együtt van.

A Zaynnel való szakítás ihlette egyébként Perrie együttesének a Little Mixnek a Shout Out To My Ex című szerzeményét, ami akkora siker lett, hogy nem maradhat ki a formáció repertoárjából a fellépések alkalmával. A nóta a hétvége folyamán is felcsendül a lánycsapat koncertjén, Perrie pedig megragadva az alkalmat, kicsit átköltötte a szöveget, hogy belemarjon a szerelmesekbe. Amikor ugyanis az a sor jött, hogy „Remélem, ő nem játssza meg [az orgazmust], ahogy én tettem!”, azt énekelte helyette, hogy „Remélem, ő nem játssza meg, mint Hadid!”.

A rajongók vegyes érzésekkel fogadták a Zigi néven emlegetett párosnak tett beszólást, az érintettek azonban egyelőre nem reagáltak a piszkálódásra.

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek