Starity

Louis Tomlinson és Eleanor Calder babát szeretnének

2017. augusztus 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barátaik szerint a frissen egymásra talált fiatalok készen állnak új alapokra helyezni a kapcsolatukat.

hirdetés

Louis Tomlinson és Eleanor Calder kapcsolata 2015-ben ért véget, ám a szerelmesek idén februárban visszataláltak egymáshoz, és ha hihetünk a barátaiknak, akkor kapcsolatuk komolyabb, mint valaha! Egyes vélekedések szerint ugyanis a szerelmesek szívesen bővítenék családjukat egy babával, ám házasodni egyelőre nem terveznek.

Louis és Eleanor nem sietnek a házassággal. Nem hiszik, hogy szükségük lenne egy papírra ahhoz, hogy hivatalossá tegyék összetartozásukat, de nagyon szeretnének egy közös gyereket. Az, hogy újra összejött Eleanorral, a legjobb döntés volt, amit Louis valaha hozott. Ő a lelki társa és biztos abban, hogy egymásnak teremtették őket. Louis hisz abban, hogy egy közös gyerek még közelebb hozná és egy életre összekötné őket

– nyilatkozta egy barát a HollywoodLife-nak, és azt is elárulta, hogy a sztárpár már bele is vágott a babaprojektbe:

A gyerekvállalás határozottan szerepel a terveik között. Louis imádja Freddie-t [Briana Jungwirth-szel közös 18 hónapos fia – a szerk.], és szeretné, ha lenne neki egy kisöccse vagy -húga, akivel játszhat. Eleanor már nem szedi a fogamzásgátlót, így lesz, ami lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek