Starity

Megvan, ki váltja Rita Orát a Szigeten – érkezik Iggy Azalea

2017. augusztus 01. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen kínos helyzetbe hozta a szervezőket Rita Ora: a fellépse előtt két héttel lemondta a napot.

hirdetés

Mint beszámoltunk róla, a fellépése előtt két héttel Rita Ora mellett a Clean Bandit is lemondta a Szigetes megjelenét ugyanazon a napon. Nemcsak a rajongóknak okoztak hatalmas csalódást, hanem a szervezőknek is, akik hitetlenkedve a következő sorokat hagyták Facebook-oldalukon:

Nagyon szomorúak és egyben csalódottak is vagyunk, ugyanis a Clean Bandit és Rita Ora is lemondta Szigetes fellépését. Minden tőlünk telhetőt megtettünk az utolsó pillanatig a tárgyalások során, de sajnos a hónapokkal korábban lekötött érvényes megállapodásunk ellenére mindketten lemondták fellépésüket

szólt a poszt.

Rita Ora helyére pedig minden követ megmozgatva elhozták az ausztrál tehetséget, Iggy Azaleát, amit meglepődve, de örömmel fogadtak az érkezők. Iggy 18 órakor áll majd szombaton, augusztus 12-én a nagy színpadra.

Dalok, amire biztosan számíthatsz! 1) Team 2) Work 3) Black Widow 4) Fancy 5) Mo Bounce 6) Switch

A jegyek még korlátozott számban az alábbi linken elérhetőek!

A Clean Bandit „utánpótlása” még ismeretlen. Rita pedig még mindig élvezi a jól megérdemelt(?) szabadságát, indoklást megtagadva a rajongók és szervezők irányába.

 

Rita Ora (@ritaora) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek