Starity

Brooklyn Beckham elárulta, miért a fotózást választotta a focival szemben

2017. augusztus 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legidősebb Beckham-fiútól sokan várták, hogy apja nyomdokaiba lép, de végül másfelé sodorta őt az élet.

hirdetés

Brooklyn Beckham még csak 18 éves, de már sikert sikerre halmoz. Karrierjét bár modellként kezdte, végül a fotózás mellett kötelezte el magát, noha kétéves korától tizenhét éves koráig rendszeresen focizott, de mégsem lépett apja, David Beckham nyomdokaiba, melynek miértjéről az ET-nek vallott.

Nagyon nagy nyomás nehezedett rám. Minden alkalommal, amikor bakiztam, árgus szemekkel és azzal a pillantással néztek rám, hogy Ó, Istenem, hibát vétett!. Még most is élvezem a focit és nézem a meccseket apámmal, de a saját utamat akartam járni

– magyarázta, majd elárulta, hogy mielőtt szakmát választott volna, édesanyjával, Victoria Beckhammel egy rakás kurzust megnéztek, amikor neki a fotózáson akadt meg a szeme.

Anyám azt mondta, Menj és csináld! Ha nem tetszik, válthatsz!, így belevágtam, apám pedig megvette nekem az első kamerámat 15 éves koromban, egy Pentax K1000-t. Mindenhová magammal vittem és az általam készített felvételeket közzétettem az Instagramon. Nagyon élveztem és beláttam, jó is vagyok benne, így leragadtam a fotózásnál.

Brooklynnak nemrég What I See címmel megjelent első fotóalbuma, melyre méltán büszkék szülei és persze ő maga is.

Anyukám elsírta magát. Az utolsó napon, amikorra minden készen állt, elérzékenyült. Borzasztóan büszke rám

– mondta, és hozzátette, hogy most, augusztusban New Yorkba teszi át a székhelyét, és négy éven át ott is marad, hogy profiktól tanulja ki a szakma csínját-bínját.

Nagyon izgatott vagyok a költözés miatt! A fotózás az, amit igazán akarok.

A fiatal sztárcsemete azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy tévednek azok, akik azt hiszik, hogy családneve miatt pozitív megkülönböztetést élvez, ugyanis többnyire őt is ugyanúgy kezelik, mint bárki mást.

A hírnévnek is megvannak a maga hullámvölgyei. Úgy érzem, olyan lehetőségeket kapok, amiket az én koromban nem sokan, ugyanakkor nem csinálhatom azt, amit a többi 18 éves megtehet. Például nem mehetek el bulizni nap mint nap. Dolgoznom kell és korán kelni, szóval ez az élet sem fenékig tejfel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek