Starity

10 híresség, aki ki nem állhatja valamelyik szülőjét

2017. augusztus 02. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár csillogónak és tökéletesnek tűnik kedvenceink élete, valójában mégsem az. Sokan a mai napig szenvednek attól, hogy valamelyik szülőjük úgy viselkedett a múltban, ahogy...

hirdetés

Lindsay Lohan

Régóta köztudott, hogy LiLo és apja, Michael viszonya fagyos, ám arra talán már csak kevesen emlékeznek, hova is vezethető vissza viszonyuk megromlása. Lindsay még gyerek volt, amikor egyszer szemtanúja volt annak, hogy apja fizikailag bántalmazta anyját, Dinát – apa és lánya kapcsolata azóta sem jött helyre.

Janet Jackson

Sosem volt titok, hogy Janet és testvérei utálják apjukat, Joe-t, ám ennek okát igyekeztek titkolni. Azt azonban maga az énekesnő osztotta meg, hogy Joe folyamatosan kiborította őket, ő például soha nem hívhatta Joe-t apának vagy apunak, csak a keresztnevén szólíthatta őt. A feszült viszony végül odáig vezetett, hogy már-már megszakították egymással a kapcsolatot – Joe még lánya esküvőjén sem jelent meg.

Angelina Jolie

A gyönyörű színésznőnek fenti kollégáihoz hasonlóan szintén az apjával, Jon Voighttal gyűlt meg a baja. Angie soha nem tudta megbocsátani, hogy apja 1977-ben elhagyta anyját, Marcheline Bertrandot és őket, gyerekeket. John állítólag megcsalta a feleségét, és bár Angelina akkor még gyerek volt, később nem okozott nehézséget számára, hogy összerakja a képet. Ugyan igyekezett békülni apjával, de igazán sosem bocsátott meg neki.

Eminem

Karrierje során a rapper számtalanszor hangot adott annak, mennyire gyűlöli apját, amiért az elhagyta anyját és őt, amikor még kisbaba volt. Úgy tudni, hogy Bruce Mathers Marshall egy ideig még próbálta tartani a kapcsolatot fiával, ám egy idő után elmaradtak a telefonhívások, amit később Bruce minden bizonnyal megbánt, miután fia a világ egyik legismertebb rapperévé vált. Em egyébként bevallotta, hogy az apa hiánya nagyban kihatott gyerek- és tinédzseréveire, nem is beszélve anyagi helyzetükről...

Jennifer Aniston

A fenti hírességekkel ellentétben a Jóbarátok sztárja az édesanyjára, Nancy Dow-ra orrolt meg, miután megkerülve őt, igen borsos összegért kiadta titkait a sajtónak. Jent nagyon érzékenyen érintette az árulás, és azóta is tartja a távolságot anyjától, mert attól fél, hogy egy esetleges békülés után ugyanebben a kellemetlen helyzetben találná magát.

Drew Brrymore

Hihetetlen, de Drew mindössze 14-15 évesen már alkohol- és dorgproblémákkal küzdött, és még az elvonó is csábítónak tűnt számára, mert ott legalább megszabadulhatott szüleitől. Ősei több ízben is megbuktak szülőkként – anyja, Jaid például arra használta őt és a hírnevét, hogy bejusson a legmenőbb nightclubokba. A színésznő a mai napig nem tudott megbocsátani anyjának azért, hogy csak a maga érdekeit kereste kettejük kapcsolatában.

Adele

Adele még nagyon fiatal volt, amikor édesapja, Mark Evans elhagyta őt és édesanyját. Mivel kevés pénzük volt, így nagyon nehezen éltek meg, de valahogy mégis elvegetáltak, míg az énekesnő ismertté nem vált. Akkor aztán megváltozott az életük – olyannyira, hogy még Mark is vissza próbálta édesgetni magához Adele-t azzal, hogy azt nyilatkozta, hiányzik neki a lánya és sajnálja a történteket, az énekesnő azonban egy szavát sem hitte el.

Christian Bale

Christian nem az a tipikus balhés fazon, ám 2008-ban kiborult nála a bili, amikor anyja, Jenny James mindenféle jelzőkkel illette feleségét, Sibi Blazicet. Olyannyira begurult, hogy őt és a testvéreit is kiosztotta, majd megszakította velük a kapcsolatot. 2012-ben Jenny elnézést kért korábbi viselkedéséért, de nem tudni, hogy elnyerte-e a színész bocsánatát.

Macaulay Culkin

Bár Macaulay a '90-es évek egyik legnépszerűbb gyereksztárja volt, apja, Kit számára azonban ez sem okozott nehézséget, hogy pokollá tegye életét. Mindenféle szerepekre és reklámokra szóló szerződést aláírt a nevében, így Macaulay-nek lényegében egy szabad perce sem maradt gyereknek lenni és kiélvezni azt. Alkoholista apja úgy hajtotta, mint egy lovat, a színész pedig alig látott valamit saját bevételeiből.

Kelly Rowland

Az énekeső 2012-ben úgy nyilatkozott egy interjúban, hogy húsz éve nem beszélt apjával, Christopher Lovett-tel, aminek hátterében a férfi alkoholizmusa áll. Amikor ugyanis felöntött a garatra, igencsak megkeserítette édesanyja, Doris életét, aki végül megelégelte a cirkuszolást, fogta a lányát és elköltözött. (Kelly ekkoriban ismerkedett meg Beyoncéval.) Anya és lánya azóta sem bocsátottak meg a tékozló apának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek