Starity

Kristen Stewart nem mondott le a férfiakról! Később szívesen pasizna újra

2017. augusztus 03. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves színésznő egyaránt szereti a férfiakat és a nőket. Bár jelenleg egy hölggyel randizik, nem tartja kizártnak, hogy a jövőben lesznek még pasijai.

hirdetés

Fotó: Harper's Bazaar / Tom Craig 

Kristen Stewart szerelmi élete mindig is foglalkoztatta a sajtót, pláne azóta, hogy kiderült, Alkonyat-beli kollégájával, Robert Pattinsonnal egymásra találtak. A szerelem azonban idővel kihűlt, Kristen félrekacsintott, így a kapcsolatnak szakítás lett a vége. A színésznő ezt követően Alicia Cargile-lel randizott hosszabb ideig, jelenleg pedig Stella Maxwell a párja.

A Harper's Bazaar nemrég interjút készített Stewarttal, aki kérdésre bevallotta, hogy nem zárkózik el a férfiaktól, amolyan kísérletező típusnak tartja magát.

Fotó: Harper's Bazaar / Tom Craig 

Igen, totál benne lennék [hogy újra pasizzak]. Határozottan... Vannak, akik nem ilyenek, mint én. Úgy vannak vele, hogy ha a grillezett sajtot szeretik, akkor életük végéig minden nap azt fogják fogyasztani. Én ezzel szemben szeretnék kipróbálni mindent. Úgy vagyok vele, hogy klassz, ha egyszer grillezett sajtom van, de mi lesz a következő?

– magyarázta a színésznő, majd így vallott korábbi kapcsolatairól:

Nagyon szerettem mindenkit, akivel valaha randiztam. Vagy azt hittétek, megjátszottam? Mindig is a kettősség híve voltam. Igazán, őszintén hiszek ebben, és soha nem voltam összezavarodva és nem is szenvedtem az érzéseim miatt. Egyedül azt nem szeretem, ha ebből viccet csinálnak.

Fotó: Harper's Bazaar / Tom Craig 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek