Starity

Végre megérkeztek! Camila Cabello bemutatta a Havanát és az OMG-t

2017. augusztus 04. 07:07   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő közzétette két legújabb szerzeményét a közösségi portálokon.

hirdetés
Végre megérkeztek! Camila Cabello bemutatta a Havanát és az OMG-t

Camila Cabellónak igen jól megy a sora, hiszen júliusban elindult turnézni Bruno Marsszal a 24K Magic World Tour keretein belül, ahol a közönséget rázza fel, mielőtt az énekes színpadra lépne, emellett az is kiderült, hogy a fiatal énekesnő lett a L'Oreal Paris új reklámarca lett.

Nemrégiben arról is írtuk, hogy a gyönyörű énekesnő hamarosan két kislemezt fog megjelentetni, és úgy tűnik nem kellett rájuk sokáig várni, hiszen pár órája feltöltésre került mindkét dal Camila hivatalos YouTube-csatornájára.

A dalok a Havana és az OMG címet kapták – míg az előbbi egy igazi latinos, ritmusos dalra sikeredett, az utóbbi ettől eltér, hiszen egy kicsit rapesebbre sikeredett, és az énekesnő is teljesen más stílusban énekel, mint ahogy megszokhattuk tőle. Az egyetlen közös dolog a két dalban, hogy kollaboráció, azaz Camila nem egyedül készítette azokat: a Havanában Young Thung, az OMG-ben Quavo működött közre.

 
Nektek melyik dal tetszik jobban?
Havana
OMG
Poll Maker
 
 
 
 
 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek