Starity

Új tetoválásával kiborította rajongóit Brooklyn Beckham

2017. augusztus 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta betöltötte a 18-at és legálisan tetováltathat, Brooklyn gyakori vendég a szalonokban.

hirdetés

Brooklyn Beckham rákapott a tetoválás ízére, akárcsak édesapja, akinek több, mint negyven ábra díszíti a testét. A 18 éves sztárcsemete az Instagram Storyban mutatta meg legújabb tetkóját, ami bal lábára került, ám sokan kissé értetlenül állnak döntése előtt. A tetoválás ugyanis három szó csupán, Made in England, ami annyit tesz magyarul, hogy Angliában készült. Ez több okból sem állja meg a helyét, hiszen úgy tudni, hogy a fiú azért kapta a Brooklyn nevet, mert New York Brooklyn nevű kerületében fogant, amikor szülei, David és Victoria ott jártak hosszú évekkel ezelőtt.

Fotó: Instagram Story / Brooklyn Beckham

Rajongói nem épp pozitívan fogadták Brooklyn tetoválását – többen be is szóltak neki, hogy nem Angliában, hanem Amerikában fogant. Az érintett egyelőre nem reagált ezekre a beszólásokra, és egyelőre szülei sem öntöttek még tiszta vizet a pohárba azt illetően, hol is „készült” legnagyobb fiuk. Aki azonban veszi a fáradságot, és fellapozza Victoria Learning to Fly című könyvét, az megtalálhatja a választ, miért is lett Brooklyn Brooklyn. Hogy időt spóroljunk nektek, elhoztuk a könyv erről szóló fejezetének ominózus sorait:

Már tudtuk, hogy a magzat fiú és abban is biztos voltam, hogy akár labdarúgó is lehet belőle, így valami pasis nevet kellett választanunk neki. Mindig tetszett a Brooke név, és hirtelen eszünkbe jutott Brooklyn. Mindig szerettem ezt a helyet – nagyon multikulturális és földhöz ragadt. New Yorkban voltam, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, ide jött utánam David a világkupa után

– olvasható a fent említett életrajzi könyvben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek