Starity

Megint mázlisták a mexikói Thalía-rajongók!

2010. október 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói Thalía-rajongóknak ismét kedvezett a szerencse: csupán C&A-termékeket kell vásárolniuk bizonyos összegben, és válaszolniuk egy egyszerű kérdésre.

hirdetés
Megint mázlisták a mexikói Thalía-rajongók!

„A C&A elvisz New Yorkba úgy élni, mint egy híresség, és megismerni Thalíát” – áll a hirdetőplakáton.

Thalía és a C&A divatmárka különös nyereményjátékkal kedveskedik a mexikói rajongóknak. Nem kell mást tenniük, mint legalább 600 peso (körülbelül 10 000 Ft) értékben női termékeket vásárolniuk a C&A-tól, regisztrálniuk a honlapra, majd válaszolniuk a következő egyszerű kérdésre: „Hogyan töltenél el egy napot New Yorkban, ha híresség lennél?” Ezután egy tíz főből álló bizottság kiválasztja az öt legkreatívabb válaszadót, akik luxusutazást nyerhetnek New Yorkba, amely limuzinos városnézést, egy Broadway-előadáson való részvételt, valamint az énekesnővel való személyes találkozást foglal magában.

A nyereményjátékot maga Thalía jelentette be mikroblogjában: Buenos días! Es hora de conocernos para pasar un rato impresionante! Nos vemos en New York. Entra a www.cyamoda.com („Jó napot kívánok! Itt az idő, hogy megismerjük egymást és eltöltsünk egy nagyszerű alkalmat! Viszlát New Yorkban. Lépj be a www.cyamoda.com oldalra”).

A játékban való részvétel feltétele a nagykorúság (18 éves életkor) és mexikói állampolgárság. Akárki is lesz az öt kiválasztott, sok szerencsét kívánunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek