Starity

Cindy Crawford fiával romantikázik új kisfilmjében Madison Beer

2017. augusztus 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nemrég megfilmesítette Dead című dalát, a videót pedig tegnap osztotta meg rajongóival.

hirdetés

Azok után, hogy tagadta a pletykákat, miszerint Brooklyn Beckhammel randizik, Madison Beer most Cindy Crawford tinédzser fiával, Presley Gerberrel romantikázik – igaz, csak egy szerep kedvéért, hiszen ők ketten a főszereplők az énekesnő Dead című dalának videoklipjében. Madison tegnap tette közzé a kisfilmet, melynek mind mondanivalója, mind képi világa nagyon közel áll hozzá.

Imádtam ezt a videoklipet elkészíteni! Nagyon sokat jelent nekem ez a dal, és nagyon izgalmasnak tartom, hogy a víziómat életre keltettük a videóban. Presley nagyon jó barátom, óriási volt együtt dolgozni vele

– nyilatkozta a forgatás kapcsán a barna hajú szépség.

Mielőtt azonban bárki is összeboronálná a két fiatalt, leszögezhetjük, hogy kapcsolatuk valóban csak baráti – az énekesnő épp a napokban tudatta a világgal, hogy jelenleg nincs senki különleges az életében.

Nagyon is szingli vagyok, nem állok készen egy új kapcsolatra. Jelen pillanatban a karrieremre fókuszálok. Csak 18 vagyok, próbálom irányítani az életemet és közben jól érezni magam. Nyilván vannak pasik, akikért odavagyok, de nagyon szingli vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek