Starity

Tízéves a Girls' Generation – visszatért a formáció

2017. augusztus 05. 06:06   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Készen állsz egy izgalmas ünnepi estére? Dél-Korea klasszis lánycsapa, a Girls' Generation tizedik évfordulóját ünnepli – ennek fényében új stúdióalbummal és videoklipekkel jelentkezett.

hirdetés

Bizony, tíz évvel ezelőtt, 2007 augusztusában kezdődött el a Girls' Generation utazása, ami még most is tart. A kerek évforduló megünneplésésre Holiday Night címre keresztelt új, immáron hatodik stúdióalbumával jelentkezett a formáció, ami rögtön dupla főcímdalos is lett. A Holiday-t a friss hangzás és az energikus vokál jellemzi, mely tökéletes nyári himnusznak; az All Night fülbemászó dallamú nyári szerelemről szóló dal lett.

A rajongók egyébként a SNSD jubilálása mellett joggal örülhetnek az újdonságnak, hisz a 2016-os év nagy részében háttérbe szorult a csapat – a tagok egyéni tevékenysége állt fókuszban. Kilencedik évfordulójukat a 그 여름 (0805) szerzeményük képében ünnepelték meg az SM STATION keretei között.

A dallista:

  1. Girls Are Back
  2. Holiday
  3. All Night
  4. FAN
  5. Only One
  6. One Last Time
  7. Sweet Talk
  8. Love Is Bitter
  9. 오랜 소원 (It's You)
  10. Light Up the Sky

A korong digitális formátumban augusztus negyedikétől, míg fizikaiban augusztus hetedikétől érhető el.

A fizikai formátum kétféle borítóképe: Holiday és All Night verziók
Digitális borítókép

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek