Starity

Megható levéllel vallott rajongóinak Justin Bieber

2017. augusztus 05. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes belátta, hogy teljesen kimerült fizikailag és lelkileg is, így nem tud 100%-os teljesítményt nyújtani a színpadon.

hirdetés

Justin nemrégiben lemondta 18 hónap turnézás után a Purpose maradék állomásait, amit a többség megértéssel fogadott, de természetesen olyan rajongó is akadt, aki csalódott. JB managere elismerte, hogy a fiatal sztár mentális egészsége a legfontosabb, azonban nagyon sajnálják, hogy nem fejeződhetett be a turné „tisztességesen”.

A napokban Bieber egy őszinte levelet tett közzé Instagram-oldalán, amivel saját maga is az okokat kereste – és talán meg is találta őket.

Nagyon hálás vagyok ezért az utazásért, amit veletek élhetek meg. Hálás vagyok a turnékért is, de azért meginkább, hogy ebben az életben veletek lehetek. A tanulás és fejlődés nem mindig volt egyszerű, de folyamatosan motivált, hogy tudtam, állnak mögöttem. Engedtem, hogy a félelmeim felülkerekedjenek rajtam, hogy az elromlott kapcsolataim befolyásolják, hogy viselkedem másokkal. Engedtem, hogy a keserűség, féltékenység és félelem vezéreljen!!! Nagyon hálás vagyok a mellettem álló embereknek, akik folyamatosan emlékeztettek arra, ki vagyok, ki akarok lenni és segítettek visszatalálni a személyemhez. Emlékeztettek arra is, hogy a múltban hozott döntéseim és a volt kapcsolataim nem befolyásolják a jövőmet és a jövőm párkapcsolatait. Tisztában vagyok azzal, hogy sosem leszek tökéletes, hogy hibázni fogok, de azt tudom, hogy a múltam már nem fog befolyásolni.... Nem fogok szégyenkezni a hibáim miatt. Az a férfi akarok lenni, aki tanul belőlük és fejlődik általuk!

Szeretném, ha tudnátok, hogy ez a turné felejthetetlen volt számomra, s sok mindent megtanított magamról... Emlékeztet arra, mennyire áldott vagyok, hogy hangom van ebben a világban. Megtanultam, minél jobban értékeled a pályádat, annál inkább meg akarod védeni. Azzal, hogy most kivettem egy kis szabadságot, azt mutatom, hogy szeretnék ELÉRHETŐ maradni. Szeretném, ha a karrierem megmaradna, de szeretném azt is, ha az ép elmém és a szívem is helyén maradna. Így az a férfi lehetek, aki akarok lenni, az a férj, aki majd lenni akarok és az az apa is.

Ez az üzenet egy lehetőség arra, hogy beleláss a szívembe, de természetesen nem várom el, hogy megértse mindenki. Egyszerűen csak meg akartam mutatni, hogy honnan érkezem!

– írta, hozzátéve, hogy az eredeti angol szöveg bár nyelvtanilag nem kifogástalan, mégis ő szépséget talál a hibákban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek