Starity

A Papa Roach elhalaszt néhény fellépést Jacoby Shaddix műtéte miatt

2017. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes ismét hangszál problémákkal küzd, melyeket azonnal kezelni kell. Ez azonban lemondásokkal jár.

hirdetés
A Papa Roach elhalaszt néhény fellépést Jacoby Shaddix műtéte miatt
Fotó: Billboard

A kaliforniai együttes május 19-én adta ki soron következő kilencedik nagylemezét, és azóta is megállíthatatlanul utaznak és népszerűsítik azt, bár egyelőre csak Amerika szerte. Ősszel ellátogatnak a tengeren túlra is. Legalábbis bízzunk a legjobbakban, hiszen a frontembert, Jacoby Shaddixet ismét műteni kell, visszatérő hangszál problémái miatt.

Az együttes a közöségi oldalakon közölte a szomorú hírt a rajongókkal:

Hello Mindenki!

Nehéz szívvel, de kénytelen vagyunk lemondani a közeljövőben tartandó koncerteket Oregonban, Illinoisban és Alaszkában ebben a hónapban, mert Jacoby Shaddixnek azonnali hangszalag műtétre és pihenésre van szüksége. 
Ezen a héten Jacobynak azt tanácsolta az orvosa és a vokális specialista, hogy mindenképp végezzék el a műtétet az énekes hangszalagján és kapjon elég időt a gyógyulásra, mielőtt a Papa Roach szeptemberben folytatja aktuális menetrendjét. Jacobyn hasonló műtétet körülbelül 5 évvel ezelőtt végeztek. Szerencsére korán diagnosztizálták a problémát, és hamarosan teljesen fel fog gyógyulni. A hangszalagok, olyanok mint az izmok a sportolók esetében, használat során sérülhetnek, és nagyra érékeljük a megértéseteket ebben a diagnózisban.
Szeretnénk köszönetet mondani a rajongóknak az imáitokért, és a jó kívánságaitokért. Tudjuk, hogy néhanyatoknak utazással járt volna a show, de jövőre visszatérünk és bepótoljuk az elmaradást.

Kérjük lépjetek kapcsolatba a helyi jegyárusító céggel az alábbi koncertekkel kapcsolatos további információkért.

Még egyszer köszönjük,
Jacoby, Tobin, Jerry, Tonyés A Papa Roach Csapat

Törölt dátumok:

2017. Augusztus 11. Roseburg OR. Douglas County Fair
2017. Auguztus 19. Carterville, IL. Moonstock 2017
2017. Augusztus 25. Palmer, AK. Alaska State Fair

Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek