Starity

A Despacito lett a legnézettebb videó a YouTube-on

2017. augusztus 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új rekord született a Youtube-on! A Despacito megdöntötte a See You Again, Charlie Puth és Wiz Khalifa által tartott rekordot, így az előző csúcstartót, a Gangnam Style-t is.

hirdetés

Minden idők legnézetteb kisfilmjét, a Gangnam Style-t, nemrég a See You Again, Charlie Puth és Wiz Khalifa közös szerzeménye döntötte meg, de ez sem tartott sokáig. A latin énekes hat hónap alatt új rekordot állított fel. A Despacito elérte a 3 milliárdos megtekintést, és ezzel a legnézettebb videó lett a Youtube-on!

A szerzemény nemcsak megtekintésben, hanem lájkok arányában is feljebb áll. A See You Again 16 millió lájkot és 500 ezer dislike-ot kapott, míg a Despacito, 17 millió lájkja mellé, viszont 1 millió dislike-ot is „érdemelt”.

Bárhogy is van, az biztos, hogy az emberek imádják, avagy épp megőrülnek, amiért annyiszor lejátszották már a rádióban. Ennek ellenére a YouTube számlálója nem téved!

Nemsokára a latin énekes Luis Fonsi Budapestre érkezik, így hazánkban is mindenki Despacito lázban ég!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek