Starity

Döntött a bíróság a férfinak az ügyében aki megpofozta a Little Mix énekesnőjét

2017. augusztus 07. 11:11   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves testépítő egy étteremben inzultálta a Little Mix énekesnőjét – most három éves távol tartási végzést kapott.

hirdetés

Még tavaly novemberben történt az eset, hogy Leigh-Anne Pinnock éppen vacsorázott egy barátja, Grace Davies társaságában, amikor egy számára ismeretlen férfi odalépett hozzá, majd egy váratlan pillanatban felpofozta őt. A 27 éves munkanélküli testépítő, Terroll Lewis bevallotta tettét, ezután pedig a bíróság döntött a büntetésről.  

Szemmel látható a seb, amit az elkövető az énekesnő arcán ejtett múlt ősszel I Fotó: Snapchat / Leigh-Anne Pinnock

A bírósági végzés megakadályozza, hogy a férfi három éven át bármilyen módon kapcsolatba léphessen Leigh-Anne-nel, valamint a Daily Star Sunday értesülése szerint egy elektronikus címke által ellenőrzött kijárási tilalom alá helyezték. Ezen kívül ki kellett fizetnie egy 200 font értékű kártérítést, 625 font bírósági költséget, és további 85 font bírósági felár kifizetésére is kötelezték. A vallomásában Leigh ezt írta:

A támadás nem hagyott semmilyen vágást, zúzódást vagy maradandó sebet. Azonban a férfi magabiztossága, hogy ilyen támadásba kezdett sokkolt, zavart és megalázott.

A férfi beismerte tettét I Fotó: Instagram / Terroll Lewis

A  férfi azt állította, hogy csak meg akarta lökni az énekesnő arcát, a pofont pedig balesetnek nevezte, de a bíró elutasította az állításokat. 

Maga odament az asztalhoz, a beszélgetés egyértelműen egy olyan fordulatot vett, ami nem tetszett önnek. A fizikai fölényét használta, hogy megfélemlítse, majd megpofozza az áldozatot

– mondta neki a bíró.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek