Starity

Elválnak a hollywoodi álompár útjai! Szakított egymással Chris Pratt és Anna Faris

2017. augusztus 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tíz együtt töltött év után döntött a szakítás mellett a Szédületes éjszaka forgatásán egymásba szeretett sztárpár.

hirdetés

Tegnap éjszaka jelentette be Chris Pratt és Anna Faris, hogy kapcsolatuk a végéhez ért – elválnak. Az egykori szerelmesek a közösségi oldalakon tették közzé közleményüket.

Anna és én szomorúan jelentjük be, hogy hivatalosan is elválnak útjaink. Már jó ideje keményen próbálkoztunk és most nagyon csalódottak vagyunk. A fiunknak két olyan szülője van, akik imádják őt, és a kedvéért szeretnénk ezt a helyzetet a lehetőségekhez mérten privátban intézni. Még most is szeretjük egymást, mindig örömmel gondolunk majd vissza az együtt töltött időre és továbbra is a legmélyebb tisztelettel viseltetünk egymás iránt

– olvasható a közleményben, melyet mindketten aláírtak.

Mint említettük, Chris és Anna 2007-ben, a Szédületes éjszaka forgatásán szerettek egymásba, amikor a színésznő már válófélben volt Ben Indra színésztől. A Jurassic World sztárja 2008-ban kérte meg élete párja kezét, a következő év nyarán pedig Balin kötöttek házasságot. Fiuk, Jack négy évvel később, 2012 augusztusában született.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek