Starity

Daniel Dae Kim kilép a Hawaii Five-0-ból

2017. augusztus 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét évadnyi szereplés elég is volt! A 49 éves színész váratlanul úgy döntött, kilép az akciósorozatból. Döntéséről tegnap, egy sajtótájékoztatón tudatta rajongóit.

hirdetés

Daniel Dae Kim nemrég még fizetésemelésről tárgyalt a CBS-szel és a Hawaii Five-0 készítőivel, mostanra azonban meghozta a döntést, kilépett a sorozatból és átpártolt az ABC csatornához, ahol a szeptember végén elstartoló The Good Doctor című sorozatnak lesz az executive producere.

A sorozatban eltöltött elmúlt hét év nagyon fontos volt számomra. Borzasztó hálás vagyok a CBS-nek és mindenkinek, aki a show-n dolgozott, amiért megadták nekem ezt a lehetőséget. (...) Minden jó dolog a végéhez ér egyszer, én pedig ezúttal bezárom a Hawaii Five-0 fejezetét, és megkezdem a The Good Doctorét. Nem is lehetnék izgatottabb, amiért visszatérek az ABC-hez, ahol a karrieremet elkezdtem, és amiért fantasztikus emberekkel dolgozhatok együtt. Ez valami újnak a kezdete, amiért szintén nagyon hálás vagyok

– nyilatkozta a színész, aki annak idején a Lostnak köszönhetően indította be karrierjét a 2000-es években.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek