Starity

Dylan Minnette szerint a rajongókat meglepi majd Clay történetének alakulása a 13 okom volt folytatásában

2017. augusztus 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre kerül képernyőre a Jay Asher regényén alapuló sorozat második évada.

hirdetés
Dylan Minnette szerint a rajongókat meglepi majd Clay történetének alakulása a 13 okom volt folytatásában
Fotó: Netflix

Jelentős cliffhangerrel zárult a 13 okom volt első szériája, ám ha hihetünk a szereplőknek – márpedig miért ne hihetnénk? –, akkor a folytatás is tartogat meglepetéseket és váratlan fordulatokat. A férfi főszereplőt alakító Dylan Minnette az Us Weeklynek mesélt a folytatásról, és bár rébuszokban fogalmazott, az már biztos, hogy karaktere, Clay a második évadban sem fog unatkozni...

Nem tudom, lesz-e új szerelme Clay-nek, majd meglátjuk, de azt hiszem, az embereket meg fogja lepni, hol köt ki végül

– mondta a színész, és hozzátette: karaktere meglátása szerint valószínűleg soha nem teszi túl magát első szerelme, Hannah (Katherine Langford) öngyilkosságán.

Azt hiszem, az első évadban látott utolsó jelenete egyfajta kitekintő volt Clay jövőjének tekintetében, talán épp a lezárás kezdete. Nem hiszem, hogy teljes lesz ez a lezárás, mert nem tartom valószínűnek, hogy valaha is képes lesz lezárni magában életének ezt a fejezetét, elvégre ez a legnagyobb kaliberű dolog, ami történt vele, és ami a legnagyobb hatást gyakorolta rá. Úgy vélem, nagyon hosszú út áll előtte, és a második évadban ennek is a szemtanúi leszünk majd.

Fotó: Netflix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek