Starity

Öngyilkos gondolatok gyötrik Sinead O'Connort

2017. augusztus 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ötvenéves énekesnő súlyos mentális problémákkal küzd, melyeket esze ágában sincs véka alá rejteni.

hirdetés

Sinead O'Connor már két évvel ezelőtt is nyíltan vállalta, hogy romokban van az élete, ám úgy tűnik, a helyzet változatlan, ugyanis tegnap arról vallott a Facebookon, hogy egyedül érzi magát és öngyilkos gondolatok gyötrik.

Azok az emberek a legsebezhetőbben a Földön, akik mentális betegségben szenvednek. Törődnötök kell velünk. Nem vagyunk olyanok, mint bárki más... (...) Ha van olyan családtagotok, aki mentális betegséggel küzd, viseljétek gondját; ézékenységgel, szeretettel, törődéssel forduljatok hozzá. Látogassátok meg a kórházban, ne hagyjátok ott magára és ne kopjatok le

– üzente követőinek.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz, keresd fel ezt az oldalt, ha pedig valamelyik szerettedért aggódsz, itt tájékozódhatsz arról, miképp segíthetsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek