Starity

Chris Brown az Instagramon flörtöl Rihannával

2017. augusztus 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes bár nyolc éve durván elpáholta akkori kedvesét, még most sincs túl rajta.

hirdetés

Barátai évek óta pletykálják, hogy Chris Brown ismét „felmelegítené a káposztát” Rihannával, és ezt most talán maga is megerősítette. Az énekesnő ugyanis több tucat felvételt osztott meg magáról az Instagramon, melyek egy barbadosi fesztiválon készültek róla, és amiken alig visel valamit. Gömbölyödő idomai Chris figyelmét is felkeltették újra, aki két szemet mintázó emojit kommentelt annak jeléül, hogy bizony ő sem tudja levenni a tekintetét RiRi bájairól.

Fotó: Instagram (screenshot)

Ez az első alkalom, hogy mondok bármit is [a történtekről]. A világ csúcsán voltam, listaelső dalokkal a hátam mögött és Amerika dédelgetett kedvence voltam, majd egyik napról a másikra az elsőszámú közellenség lettem. Kib*szott szörnyetegnek éreztem magam. Azon gondolkoztam, hogy öngyilkos leszek. Nem tudtam aludni, alig ettem...

nyilatkozta Chris évekkel azután, hogy kezet emelt Rihannára. Érdekesség, hogy az ominózus eset előtt azt tervezte, feleségül kéri az énekesnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek