Starity

Exkluzív interjút adott a Shadowhunters eheti részének írója

2017. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg váratlan fordulatnak lehettek tanúi a Shadowhunters rajongói a második évad tizenkilencedik részében. A széria eheti epizódját Bryan Q. Millernek köszönhetjük, aki exkluzív interjút adott, illetve említést tett a jövőheti évadzáróról is.

hirdetés

Figyelem, a cikk spoilereket tartalmaz!

– Raphael (David Castro) és Izzy (Emeraude Toubia): úgy érezzük, még nincsen vége. Továbbá Raphael nem tűnik teljesen elkötelezettnek a Tündérkirálynőhöz (Sarah Hyland), vagy csak mi látjuk így? 

Fotó: Freeform

– Sok mindenen mentek keresztül, ugye? Tekintettel arra a bonyolult és ellentmondásos módra, ahogyan Isabelle és Raphael kapcsolatba kerültek egymással, egyikük sem áltatja magát azzal, hogy azt gondolja, a dolgok ténylegesen befejeződtek.

Bár Raphael talán nem nyílt meg a Királynő miatti aggodalmával kapcsolatban, ahogyan Luke (Isaiah Mustafa) tette, nem szabad elfelejteni, hogy sokkal idősebb – és tapasztaltabb –, mint amilyennek látszik. Megküzdött a klánpolitikával és családja van – a saját embereiből –, akik miatt aggódik. Ez nem jelenti azt, hogy tetszik neki, amit csinál, de úgy gondolja, a cél szentesíti az eszközt. 

– A játszótéri jelenet ténylegesen bemutatta, hogy mennyire tragikus Sebastian (Will Tudor) története. Szerinted, ha más körülmények lettek volna adottak számára, meg lehetett volna menteni őt a benne lévő démonvértől?

Fotó: Freeform

– Ami itt lejön, az az, hogyan érzel a tulajdonság-nevelés ellentétével kapcsolatban. Az egyik oldalon ott van Jace (Dominic Sherwood), akit Valentine (Alan Van Sprang) nevelt fel (akkor is, ha nem tudta, hogy Valentine igazából Valentine), ezért nem biztos, hogy a jó oldalon kötött volna ki, ha a Lightwoodok nem fogadják őt örökbe. És ennek semmi köze az ereiben folyó tiszta angyalvérhez. Szóval a Sebastian/Jonathan testében áramló démonvér ellenére, esetleg más szülők (bármi, ami nem az Edomban való nevelkedés kezdet lehetne) talán más eredményt hoztak volna.

– Úgy tűnik, hogy a Tündérkirálynő egészségtelen csodálatot érez Simon (Alberto Rosende) iránt – többek között ott van az is, hogy az epizód végén elfogta Maiát (Alisha Wainwright). Láttuk, ahogy Simon visszautasította őt, de mit akar a Királynő tőle igazából?

Fotó: Freeform

– Simon a Királynő érdeklődésével már régóta bír, tehát ebben többnek kell lennie, mint Simon varázsa. Talán nem jövünk rá, csak 20. rész végén, mi jár a Királynő fejében – de az is megeshet hogy, azután fogunk!

– Ha már a Királynőről beszélünk, mégis mivel rendelkezik Valentine, amit ő annyira akar? Kicsit megijeszt minket, hogy ők ketten együtt dolgoznak...

Fotó: Freeform

– Semmi jó nem sülhet ki a legistentelenebb egyesülésből. A titok, hogy mit akar Valentine, illetve, hogy mire van szüksége a Királynőnek, biztosan ki fog derülni, mielőtt a 20. rész a befejező percekhez ér.

– Végül pedig, az a Clace csók! Kérlek, mondd, hogy a fináléban ebből több lesz...

Fotó: Freeform

– A 20. részben #Clace (Katherine McNamara és Dominic Sherwood) közelebb kerül egymáshoz, mint eddig bármikor.

via Freeform

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek