Starity

Kiderült, miért válik Chris Pratt és Anna Faris

2017. augusztus 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár tíz évet töltött együtt – ebből nyolcat házasságban –, a napokban pedig úgy döntöttek, különválnak.

hirdetés

Mióta Chris Pratt és Anna Faris bejelentette, hogy a válás mellett döntöttek, kétségbe estek a rajongók, ugyanis ők ketten egyike voltak azon hollywoodi álompároknak, akik miatt még sokan hittek az igaz szerelemben. A két színész a 2007-ben bemutatott Szédületes éjszaka című film forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba – kapcsolatukból egy fiúgyermekük született.

A HollywoodLife jól értesült családi barátoktól tudni véli, hogy Chris és Anna kapcsolata a családról alkotott vélemény miatt futott zátonyra – előbbi a karrierjének él, utóbbi további gyermekekkel bővítette volna családjukat, ami igen nehezen lenne kivitelezhető, ha a férj az év nagy részét idegen városokban forgatva tölti.

Chris folyton dolgozik, ami miatt pattanásig feszült a köztük lévő viszony. Olyan szomorú, ahogy az hangzik: nem tudták összeegyeztetni a kapcsolatot és a karriert

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki úgy tudja, hogy a pár jelenleg is együtt él.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek