Starity

Mi folyik Robert Pattinson és Katy Perry között?

2017. augusztus 08. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és az énekesnő mindig jóban voltak, ám most az a hír járja a tengerentúlon, hogy kapcsolatuk túlmutat a barátságon.

hirdetés

Nehéz eldönteni, hogy vajon mi lehet a háttérben, ám az tény, hogy amikor Howard Stern rádióműsorában arról kérdezte Robert Pattinsont a múlt héten, hogy ő és FKA Twigs jegyben járnak-e, a színész úgy fogalmazott, hogy Ja, valami olyasmi!, amivel nem igazán sikerült meggyőznie rajongóit arról, hogy minden rendben van köztük.

A pár egyébként tavaly felbontotta eljegyzését, de végül mégis kibékültek, ami arra utal, hogy az Alkonyat-filmek sztárja igen elnéző jellem, hiszen annak idején exének, Kristen Stewartnak is megbocsátott, amikor először megcsalta őt. Ha pedig már Kristennél tartunk, érdemes megjegyezni, hogy ő és Rob nagyon jó viszonyt ápoltak Katy Perryvel, ráadásul a Teenage Dream énekesnője volt az, aki pátyolgatta Rob lelkét szakításuk után.

A minap ismét együtt kapták lencsevégre a filmsztárt és az énekesnőt, így ismét megindultak a találgatások azt illetően, hogy talán nem pusztán baráti a viszonyuk, hisz Katy mindig ott van Rob mellett, amikor a színész szakításközeli állapotban van.

via Radar Online, Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek