Starity

Caitlyn Jenner sehol nem lenne ma Kris Jenner nélkül

2017. augusztus 08. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehullott a lepel a transznemű ex-sportoló és tévésztár titkáról – ha nincs Kris, ő ma sehol nem lenne.

hirdetés

Kris Jenner a Never Before podcast során mesélt azokról az évekről, amikor megismerkedett, majd összejött az akkor még Bruce Jenner néven ismert volt sportolóval, akit ma Caitlyn Jennerként ismer a világ.

Amikor megismerkedtem és hozzámentem Bruce Jennerhez, rögtön a menedzsere is lettem, mert nem sok függőben lévő dolga volt. Én megláttam benne a hihetetlen potenciált, ő azonban nem csinált semmit. Nem kapott felkéréseket. (...) Mondtam az asszisztensemnek, Lisának, hogy Oké, ide hallgass! Itt ez a klassz pasi, tisztában van az erejével és nagyon jó abban, amit csinál, de nincs senki körülötte, aki rendezné a dolgait. Nem sok függőben lévő dolga van, a számláján is csak 200 dollárt (~ 50 ezer forint) találsz. Mit csináljunk vele? A gyerekeknek enni kell adni.

– elevenítette fel a történteket Kris, aki állította: amikor Bruce-szal összekerültek, a férfi teljesen odavolt érte, nincsenek kétségei afelől, hogy szerette-e őt.

A pár végül 2013-ban vált el, miután egy sikeresen működő birodalmat felépítettek. A válókeresetet Kris adta be kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, 2014-ben pedig a válást is kimondta a Los Angeles-i bíróság.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek