Starity

Kylie Jenner szerint rajongói nem tudják, hogyan kell használni a TV-t

2017. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: selena gomez fan22

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az E! Entertainment jó ötletnek tartotta, sok rajongó felháborodott a Kylie új reality műsorát népszerűsítő videón.

hirdetés
Kylie Jenner szerint rajongói nem tudják, hogyan kell használni a TV-t
Fotó: Instagram

Nemrég került a képernyőkre Kylie Jenner saját valóságshow műsora, a Life of Kylie. Népszerűsítéshez az E!-vel közösen készítettek egy videót, melyben a fiatal valóságshow-sztár elmagyarázza rajongóinak, hogy hogyan is kell használni egy TV készüléket, nehogy azok lemaradjanak a nemrég kijött saját reality-showjáról. Ezzel sokakat kiakasztott, mivel úgy vélik, hogy Kylie teljesen hülyének nézi őket, amiért egy ilyen egyszerű dolgot úgy magyaráz el, mintha bonyolult lenne számukra.

Azt hiszi, hogy mi hülyék vagyunk?

– írta az egyik.

Uhm... Szeretlek Kylie, de ez hülyeség!

– érkezett a másik top komment.

Kylie életének több, mint felét a TV képernyőn töltötte, de már egyre inább csak a közösségi oldalakon tesz szert rajongóira, nevezetesen az Instagramon, Twitteren, és Snapchaten

– nyilatkozta az E! Entertainment elnöke, Adam Stotsky.

Úgy gondoltuk,  ez egy igazán szórakoztató módja lenne annak, hogy a hatalmas követőtábort visszavezessük a »hagyományos média« világába,  úgy, hogy a TV-t úgy mutatjuk be, mint valami új dolgot, ahol nem kell húzogatni a képernyőt, lájkolgatni, szívecskézni, csak minden hátulütő nélkül élvezni a show-t. 

Egyébként a fiatal Jenner lánynak augusztus 12-től, öt héten keresztül minden szombaton egy újféle snapchat műsora is meg fog jelenni az E! Snapchat platformján, ahol rajongók által feltett kérdéseket fog megválaszolni, és olyan  vendégszereplők is érkezni fognak, mint nővére Khloé Kardashian, vagy legjobb barátja Jordyn Woods.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek