Starity

Anna Faris a Chris Pratt-tel való szakítás óta minden nap zokog

2017. augusztus 09. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A házinyuszi sztárját nagyon megviseli, hogy férjével úgy döntöttek, elválnak.

hirdetés

Anna Faris és Chris Pratt néhány napja jelentették be, hogy nyolc, házasságban töltött év után arra az elhatározásra jutottak, hogy külön utakon folytatják. Válásuk híre nemcsak rajongóikat, hanem barátaikat is meglepte, ám nem volt mit tenni. Döntésük hátterében nem egy harmadik fél áll, hanem az egymással össze nem egyeztethető jövőkép – míg Anna családjukat szerette volna bővíteni, addig Chris számára jelenleg a karrier áll az első helyen.

Nem a hűtlenség áll Chris és Anna szakítása mögött. Ők ketten közösen hozták meg ezt a döntést. Most is napi szinten beszélnek, jóban vannak egymással. Nincs szó köztük gonoszkodásról, dühről és haragról

– erősítette meg a HollywoodLife-nak egy családi barát.

A szakítás óta Anna nap mint nap sír, és a családjára támaszkodik ebben a nehéz időszakban. Chris ezzel szemben a hozzá legközelebb álló barátok felé fordul tanácsért és útmutatásért, akik szintén átestek hasonló helyzeten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek