Starity

Új részekkel jön a cuki állatsereglet

2017. augusztus 09. 19:07   |   Szerző: Merlin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oroszlánkirály világában játszódó sorozat aranyos, vagány állatszereplői gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról.

hirdetés
Új részekkel jön a cuki állatsereglet
Fotó: Disney Channel

A történet főhőse Kion (Szimba és Nala másodszülött kölyke), akire nagy feladat vár: ő lesz az oroszlán őrség vezetője. Ezt az őrséget a hagyományok szerint a legbátrabb, legszilajabb, leggyorsabb, legerősebb és legjobb szemű oroszlánok alkotják, akiknek az a feladata, hogy megvédjék a Büszke Birtokot. Ám Kion a tradíciókat megszegve nem fiatal oroszlánokat állít a szolgálatába, hanem a barátait: ők Bunga, a bátor méhészborz, Fuli, a magabiztos és villámgyors gepárd, Beshte, az erős viziló és Ono, az okos és éles szemű gém.

Augusztus közepétől új történeteket láthatnak a nézők. Az augusztus 14-én adásba kerülő részben például Kion úgy dönt, hogy nem üvölt többé, mivel egy ijesztő földrengés előidézése után attól tart, hogy már nem tudja kellőképpen kontrollálni az erejét. Ezt hallva a gonosz Makuu és a többi krokodil megpróbálja átvenni a hatalmat az árterületen.

A sorozatban régi ismerősök is felbukkannak, például Mufasa,Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu és Kion nővére, Kiara, a Büszke Birtok jövendőbeli királynője.

Nézd Te is Az Oroszlán őrség 1. évadának vadonatúj részeit augusztus 14-től hétköznaponként 7:00-tól a Disney Csatornán. Ismétlés 16:00-tól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek