Starity

Világhírű magyar dobos játszik Zséda koncertjén

2017. augusztus 09. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legjobbnak tartott magyar dobos idén nyáron Zséda kedvéért szakítja meg nemzetközi fellépés-sorozatát, hogy az énekesnő augusztus 12-i jubileumi koncertjén, a dobok mögött ülve kápráztassa el a hazai közönséget.

hirdetés
Világhírű magyar dobos játszik Zséda koncertjén

Az ország legtehetségesebb dobosának kikiáltott zenész idejének nagy részét külföldön tölti, idén olyan neves nemzetközi zenészekkel lépett fel, mint Anthony Crawford, Tony Macalpine, vagy Pete Griffin. A rengeteg külföldi koncert és fesztivál miatt ritkán látogat haza, most azonban kivételt tett. 

Zsédában a legkülönlegesebb számomra az azonnal felismerhető, senkivel össze nem téveszthető hangja. Először 2009-ben, a Rouge Aréna koncerten dolgoztunk együtt, ahol a produkció színvonala és Adri könnyedsége levett a lábamról

– meséli az Arany Dobverő-díjas zenész. Az énekesnő pedig a tőle megszokott szerénységgel kommentálja a helyzetet: 

Akkor lesz egy produkció igazán jó, ha olyan különlegesen tehetséges zenészekkel vehetem körül magam, mint amilyen Gergő is. A közönség egy felejthetetlen estére számíthat tőlünk a Budapest Parkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek