Starity

Kendrick Lamarnak fogalma sem volt arról, hogy a Bad Blood Katy Perryről szól

2017. augusztus 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-ben került rögzítésre a 1989-on elhelyezett Bad Blood című szerzemény.

hirdetés

Taylor Swift 2015 májusában dobta piacra a Bad Blood címet viselő kislemezt, melyen Kendrick Lamar is közreműködött, ám a rappernek akkoriban fogalma sem volt arról, hogy a dalt Katy Perry ihlette – legalábbis így nyilatkozott nemrég a Rolling Stone-nak adott interjújában.

Nem, nem voltam tudatában annak, hogy Katyről szól a Bad Blood

 – mondta, és hozzátette, szeretne kívül maradni kolléganői viszályától.

Taylor és Katy kapcsolatának megromlása 2014-ig és háttértáncosaikhoz vezethető vissza. Bár utóbbi az elmúlt hónapokban több alkalommal is kísérletet tett arra, hogy béküljön egykori barátnőjével, Taylor nem fogadta a bocsánatkérést.

Készen állok arra, hogy elengedjem a dolgot. Megbocsátok neki és bocsánatot kérek tőle mindazért, amit tettem, és remélem, ő is így van ezzel. Úgy gondolom, itt az ideje, hogy kibéküljünk. A világban igazi problémák vannak. Tudod, miről beszélek, ugye? Szeretem Taylort és a legjobbakat kívánom neki. Véleményem szerint ő egy remek dalszerző. (...) Lehet, hogy nem mindennel értek egyet, amit csinál, és ő sem azzal, amit én, de nagyon szeretnék összejönni vele egy helyen a szeretet, a megbocsátás, a megértés és az együttérzés jegyében

– nyilatkozta Katy egy ízben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek