Starity

Mielőtt híres lett, Halle Berry hajléktalanszállón lakott

2017. augusztus 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő 18 éves volt, amikor Chicagóból New Yorkba költözött, és hamar kifigyott a pénzből.

hirdetés

Halle Berry Chicagóban még összekapart annyit a modellkedéssel, ami elég volt ahhoz, hogy kihúzza egy darabig, ám amikor egy tanára meggyőzte, hogy New Yorkban akár színésznő válhatna belőle, kapva kapott az ötleten, és áttette székhelyét a Nagy Almába. A kezdeti időszak azonban embert próbáló volt, Halle hamar kifogyott a pénzből, édesanyja pedig egyetlen centtel sem volt hajlandó támogatni őt, így becuccolt egy hajléktalanszállóra.

Felhívtam anyámat, és kértem, hogy küldjön nekem egy kis pénzt, de nemet mondott. Ez aztán oda vezetett, hogy egy évig nem beszéltem vele, annyira felzaklatott az, hogy nem segített nekem. Ez egyébként az egyik legjobb dolog volt, amit valaha értem tett

– nyilatkozta a People-nek a színésznő.

Édesanyja a történtek után azt javasolta Halle-nek, hogy szerezzen állást, és ő így is tett – előbb pincérnőként, majd bartenderként dolgozott, mielőtt megjött volna a nagy áttörés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek