Starity

Jövőre érkezik Doro új albuma

2017. augusztus 12. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás német metálénekesnő 2012-ben jelentetett meg utoljára nagylemezét.

hirdetés

2012-őt írtak a naptárak, amikor a Warlock egykori frontasszonya piacra dobta sokadik nagylemezét, Raise Your Fist címen. A szőkeség azóta is e lemezt népszerűsíti világszerte, tavaly pedig, hogy kellően megünnepelje 30 éves karrierjét, kiadta a Strong And Proud – 30 Years Of Rock And Metal névre keresztelt DVD-jét is.

A német dalospacsirta egyébként idén nem kisebb dolgot, mint a Triumph and Agony című Warlock-lemez 30 éves debütálását ünnepli, ennek fényében pedig egy rövid turnéra is indul, ami szeptemberben fogja kezdetét venni az Egyesült Államokban.

Mindezeken felül, Doro a Metal Jacket Magazine-nak adott interjújában elárulta, hogy valóban dolgozik új lemezén, ami jövőre fog a boltok polcaira kerülni. Az 52 éves énekesnő még azt is elmondta, hogy azért választotta augusztus első hetét, mivel ő is tiszteletét teszi majd, a jövőre 29. alakalommal megrendezésre kerülő Wacken Open Air fesztiválon, így Tarjához hasonlóan ő is a fesztivál keretein belül kívánja felavatni az újdonságon helyet kapó tételeket.

Fotó: Franziska Krug

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek