Starity

Wiz Khalifa betépve is megfogta a fiatalokat a Szigeten

2017. augusztus 11. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas bulit csapott Wiz Khalifa, akit legtöbben a See You Again számból ismernek.

hirdetés

Egészen más teljesítményt nyújtott Wiz Khalifa, mint P!nk tegnap: leginkább a fiatalabb, bulizni vágyó generációt fogta meg, akik leírása alapján:

hatalmas volt, és az, hogy be van tépve, nem újdonság.

Fotó: Szántó Márkó
Fotó: Szántó Márkó

Mindenki tudta, hogy Wiz Khalifától milyen teljesítményt várhat, így, akik őt akarták látni, és jól akarták érezni magukat, a lehetőségük megvolt.

A tömeg mosolyog, élvezi a show-t
Fotó: Sziget

A show alatt két jointot is elszívott, így az első sor valószínűleg nemcsak a slágerei miatt nyomta olyan lelkesen. Viccet félretéve, a legnagyobb hangulatot természetesen a See You Again, We Dem Boys és a Young, Wild & Free teremtette, amiket valószínűleg szinte mindenki ismer.

Valahol apám szekrényében

írta a rapper a show előtt néhány órával.

Egyébként Wiz teljesen jó fej volt, interjúkat is adott, és még a Szigetnek is rögzített egy rövid üzenetet, amit a rajongók a sztorijukban megtekinthettek.

Khalifa előtt Tom Odell, angol származású zenész és Biffy Clyro tartotta lázban a tömeget. Természetesen az ő feelingjük egészen más volt, mint a mindig jókedvű Khalifáé.

A holnapi napon pedig Macklemore-on és Iggy Azaleán a sor!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek